Страшно: Претепаниот дечко раскажува што му направил синот на Цеца…

Loading...

Вељко Ражнатовиќ (17), син на Светлана и Жељко Ражњатовиќ Аркан, е доведен во полициската станица Савски венец за тепање на малолетно лице Михајло Јовановиќ (17) кое се случило на Ул. Љутица Богдан 1Јас бев во Дедиње со другар, тргнавме и се упативме кон градот. Кога првпат поминавме покрај куќата на Цеца, го слушнавме Вељко како вика: “Пи*Kи, што е пи*ки”. Гледав во неговиот прозорец и го видов него. Отидовме во град и кога се вративме застанавме да чекаме превоз на станицата, која е пред нивната куќа. Вељко пак почна да вика гледајќи во мене: “Што гледаш, пи*ко?”
Ние ништо не му одговоривме. Потоа тој дојде на станицата и почна да ме удира. Ми удри неколку шлаканици. Јас само почнав да се бранам, а одеднаш дојдоа неколку луѓе од неговото обезбедување, почнаа да ме тепаат и ми викаа: “Знаеш ли ти кого тепаш? Знаеш ли чив син е Вељко?”, тие ме тепаа со тупаници а најмногу по глава ме удираа.
Откако ме претепаа ме оставија да лежам на тротоарот, а јас не бев во состојба ни да се помрднам – изјави претепаното момче.Јас бев во Дедиње со другар, тргнавме и се упативме кон градот. Кога првпат поминавме покрај куќата на Цеца, го слушнавме Вељко како вика: “Пи*Kи,

loading...
Loading...