СТРАВИЧНА НЕСРЕЌА: Велосипедист најпрвo бил прегазен од „јагуар“ а потоа го удрил и…

Loading...

За сега неидентификуван велосипедист синоќа загинал околу 21 часот во местото Кача кога еден возач го удрил со „јагуар“ а другиот го прегазил и го усмртил на лице место.Како што пишува српски „Блиц“ несреќниот велосипедист најпрвин бил удрен со автомобил од страна на Мирослав Јовановиќ (28).
Потоа со автомобил „застава“ „му влетал“ Џорџе Станковиќ (24).
Од здобиените повреди велосипедистот починал на лице место. Како што пишува српски „Блиц“ несреќниот велосипедист најпрвин бил удрен со автомобил од страна на Мирослав Јовановиќ (28).
Пот

loading...
Loading...