Стравично злосторство: Со нож ја убил бремената девојка а потоа се фрлил под автомобил!

Loading...

Во  Банатски  двор во општина Житиште се случило убиство и  самоубиство. Животот го изгубила Сабина Вида (18) која била  бремена, а ја усмртил нејзиниот партнер Милан Цимеша (24).Тој вчера отишол по неа и  ја одвезол под мост преку канал на влезот во селото, каде ја узбол со нож.
Потоа отишол на мостот и  се фрлил под автомобил. Злосторството се случило во текот на ноќта, а полицијата и  истражен судија работат на расветлување на овој трагичен случај 
Тој вчера отишол по неа и  ја одвезол под мост преку канал на влезот во селото, каде ја узбол со нож.
Потоа отишол на мостот и  с

loading...