Струмичанец освои Џамбо Бинго

Loading...

Во вчерашното Џамбо Бинго премијата беше освоена на 39-тиот извлечен број а нејзината вредност е 125.672,50 денари. Добитникот е од Струмица а картичката е купена од Ту Би во Струмица. Идентитетот на среќниот добитник сеуште не е познат.
Освен главната премија во 10-то коло на Џамбо Бинго имаше и многу други награди. Меѓу нив се и добивката во  играта Галаксија: ваучерот од T.A. Нет Беј во вредност од 22.222,00 денари , плус уплата за игри на среќа од 935 ден , која ја доби  Тања Попова, како и ваучерот Galaxy 9.000 денари, добивката во играта Џамбо Македонија, кој пак отиде во рацете на Десанка Мијалова.
Водители на ТВ извлекувањето се шоуменот Игор Џамбазов и Марјана Станојковска секој понеделник по 20:45 на МТВ1. Играта на среќа Џамбо Бинго постојано носи новини и изненадувања за играчите, како и добра забава за гледачите.Во вчерашното Џамбо Бинго премијата беше освоена на 39-тиот извлечен број а нејзината вредност е 125.672,50 денари. До

loading...