Студент возел без врата и хауба

Loading...

 
Еден студент од Британија неодамна е застанат од страна на полиција и казнет поради тоа што го возел својот автомобил Peugeot 306 кој немал врата и хауба.
  
Младиот студент на суд се бранел говорејќи дека врататите и хаубата ги извадил откако ги продал на отпад и би добил повеќе пари за автомобилот доколку го продаде на делови, а неговото возило било безбедно поради тоа што го возел дневно време, а при кривините давал сигнали со рака.
Сепак судијата немал разбирање за неговото објаснување и бил казнет со 110 фунти поради управување со опасно возило и со додатни 120 фунти за трошоците на судот. 
  
Младиот студент на суд се бранел говорејќи дека врататите и хаубата ги извадил откако ги продал на отпад и би добил повеќе пари за а

loading...
Loading...