СТУДЕНТИТЕ ИЗНЕНАДЕНИ: Во библиотеката „Браќа Миладиновци“ во Скопје се појавија младоженци и…

Додека студентите учеле, во еден момент се појавил млад брачен пар…Несекојдневен настан се случи вчера во читалната на градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.
Додека студентите учеле, во еден момент се појавил брачен пар кој денеска прави свадба и се сликале на клупите во читалната каде и што се запознале пред неколку години.Несекојдневен настан се случи вчера во читалната на градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје.
Додека студентите учеле

Пронајдете не на следниве мрежи: