Суарез во прегратка со синот и ќерката во Уругвај

Иако беше исфрлен од понатамошното натпреварување на Мундијалот, Суарез сепак беше пречекан како херој во својата татковина.Тој ја поздрави толпата навивачи кога се врати во родниот Уругвај, во придружба на неговата мајка, синот Бенџамин и ќерката Делфина.
Тамошните медиуми на шега пишуваат дека иако Бенџамин е мал и не разбира дека гризењето не е убава работа, можеби Делфина ќе го научи татко и како пристојно да се однесува.

Меѓу присутните кои дојдоа да го дочекаат беше и уругвајскиот претседател Хозе Мухика.Тој ја поздрави толпата навивачи кога се врати во родниот Уругвај, во придружба на неговата мајка, синот Бенџамин и ќерката Делфина.
Тамошн

Пронајдете не на следниве мрежи: