Судбината на најозлогласените сериски убијци!

Loading...

Судбината на најозлогласените сериски убијци!Постојат бројни листи и дискусии за тоа кој е најозлогласниот убиец. Но, во едно нешто сите ние можеме да бидеме сигурни, овие Stone Cold убијци имаат направено трајна штета на нашето општество, а особено на семејствата на жртвите. Некои од нив се пуштени со минимална кауција, други платиле како што треба. Во вечната потрага на правдата, ја креиравме оваа листа и да ви ја презентираме судбината на некои од најбруталните убијци. Како тие ги завршиле своите животи? Кои беа нивните последни зборови? Едно е сигурно, тие никогаш не можат да го вратат животот на нивните жртви. Па проверете ја листата подолу за повеќе детали.
Jeffrey Dahme или исто така познат како канибалистот од Милвоки, бил познат сериски убиец кој брутално убил 17 момчиња во периодот од 13 години до 1991 година. Неговите убиства вклучувале канибализам и распарчување. Тој бил осуден на доживотен затвор. Во ноември 1994 година, Jeffrey Dahme придружуван од двајца затвореници бил пронајден целосно облеан во крв лежејќи на подот во тоалетот. Ова не бил првиот обид од страна на затворениците за да го убијат Dahme. Тој претрпел сериозни рани во задниот дел на главата, направени од метална шипка. Починал во најблиската болница еден час подоцна.

Вториот на оваа листа е Albert Fish, уште еден американски сериски убиец. Повеќе познат под имињата “the Gray Man” и “the Werewolf of Wysteria” меѓу многу други. Бил осомничен дека убил 5 жртви во неговиот живот, иако ова никогаш не било докажано. Поротата го осудила на смртна казна. Неговата егзекуција се случила во јануари 1936 година, во затворот Синг Синг. Методот? Електричен стол.Еден од најозлогласените убијци од Европа, секако е Andrei Chikatilo. Тој бил Советски сериски убиец, исто така наречен “the Butcher of Rostov”. Тој е одговорен за смртта на најмалку 52 жени и деца (точниот број никогаш не е потврдено) во иста временска рамка како Jeffrey Dahme само во Русија. Докажувајќи дека е луд, Chikatilo се обидел да ја купи неговата слобода за надвор. Но неговиот план не вродил со плод. Во февруари 1994 година, Chikatilo бил погубен со еден истрел во главата.
Еден од најпознатите сериски убијци е Ted Bundy. Тој извршил 30 убиства на млади жени. Бил фатен од страна на полицијата, но успеал да избега не еднаш туку два пати. Тој заглавил во Флорида а таму убил повеќе од 5 жртви. Подоцна тој повторно бил уапсен а подоцна однесен и на судење. Тој не сакал адвокат и самиот се претставувал во судот. Тој беше прогласен за виновен и бил погубен на електричен стол во државниот затвор на Флорида.Постојат бројни листи и дискусии за тоа кој е најозлогласниот убиец. Но, во едно нешто сите ние можеме да бидеме сигурни, овие Stone Cold убијци им

loading...
Loading...