Султанката Махидевран конечно стана мајка: После битката со неплодност, Нур Фетахоглу роди бебе!

Loading...

Пред само година дена во животот на султанката се тргнало наопаку. Одеднаш се развела од сопругот Левент, поради, како што подоцна откриле медиумите, несогласувањето по прашањето за деца. Сега нивното помирувење е крунисано со бебе.На убавата турска актерка конечно ѝ се исполнила животната желба: после долго лечење од стерилитет конечно станала мајка.

На 11 февруари, во една приватна клиника во Истамбул, актерката по природен пат на свет донела девојче. За малата принцеза тато Левент и мама Нур го одбрале името Елиса Гузин. И мајката и бебето се во одлична здравствена состојба.
На убавата турска актерка конечно ѝ се исполнила животната желба: после долго лечење од стерилитет конечно станала мајка.

loading...
Loading...