Шумахер е надвор од животна опасност!

Менаџерката на шампионот на Формула 1 Михаел Шумахер, Сабина Кан потврдила дека тој повеќе не е во животна опасност.„Неговата состојба е стабилна и тој е надвор од животна опасност“- изјавила Кан.
Шумахер после повредата на скијање се наоѓа во вештачка кома, поради излив на крв во мозокот и затоа е опериран. Кан потврдила дека тој има подршка од целиот свет и од неговото семејство, кое моментално се наоѓа покрај него и постојано ги прима охрабрувачките пораки.„Неговата состојба е стабилна и тој е надвор од животна опасност“- изјавила Кан.
Шумахер после повредата на скијање се наоѓа во

Пронајдете не на следниве мрежи: