Шумахер се повредил помагајќи му на пријател!

Михаил Шумахер ,кој се повреди за време на скијањето на француските Алпи,  се обидувал да му помогне на пријател на стазата.Германските медиуми  пишуваат дека Шумахер возел со нормална брзина на стазата, но во еден момент се обидел да му помогне на свој пријател од групата, при што завршил во длабок снег и удрил со главата во камен при што кацигата му се скршила на два дела.
Шумахер и по двете операции, се уште е во кома.Германските медиуми  пишуваат дека Шумахер возел со нормална брзина на стазата, но во еден момент се обидел да му помогне на свој пријател од

Пронајдете не на следниве мрежи: