„Светата книга“ на Иван исцелителот

Loading...

Иван исцелителот е современик и вистинско македонско и светско чудо. Тој е специјалист кој може да излекува најразлични болести преку својата моќ – моќта на исцелувањето. 
Покрај моќта која ја поседува, тој има и ефикасни лекови за милијарда болести. За некои е мистерија, за некои реланост. Некои веруваат во него, а некои го исмеваат. 
Неговите моќи, неговото верување и знаење тој го презентира во својата книга „Света книга“. 
Доколку сакате да прочитате нешто за неговите „тајни“, можете да ја погледнете неговата книга во електронско издание на следниот линк. 
Света Книга на Иван Исцелител
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Иван исцелителот е современик и вистинско македонско и светско чудо. Тој е специјалист кој може да излекува најразличн

loading...
Loading...