Светска премиера на врвниот модел Multivan

Loading...

• За сите терени: концепт возилото комбинира стилски наутички дизајнсо издржливи off-road карактеристикиИзвонреден модел кој со леснотија го поминува секој предизвик, а тоа е клуч за  слободата. Multivan Alltrack е одличен пример за врвно возило, извонредно опремен и подготвен за секоја задача и за сите патишта. За љубителите на пловидбата, достапна е стилска приколка за влечење на чамец. Во град тој ја докажува својата просторност и е сигурен партнер кој според елегантна надворешност, би можел да се види и пред опера или театар. Благодарение на пространа внатрешност возилото обезбедува многу простор и за шопинг патувања. Со помош на 4MOTION погон на сите тркала и off-road технологијата – Multivan Alltrack е господар на кривулестите патишта, како и на off-road терените.
Идејата Multivan Alltrack – е името кое кажува се. Возило за сите патишта и за било кој терен. Но, над се тој е Multivan препознатлив по својата легендарна флексибилност. Неговите многубројни функции докажуваат дека одлично ќе ги заврши сите можни задачи, а пристапниот багажен простор се ракува со леснотија, сето тоа го прави погоден дури и за најсложените транспортни задачи. Дизајнот на Multivan Alltrack од брендот Volkswagen Комерцијални возила значително се разликува од другите возила кои се присутни на пазарот, по своите сјајни 19 инчни тркала, многуте детали на надворешноста како и според “Moonstone Mother of Pearl Effect” –  белата боја и софистицираната внатрешност.Извонреден модел кој со леснотија го поминува секој предизвик, а тоа е клуч за  слободата. Multivan Alltrack е одличен пример за врвно возило,

loading...
Loading...