Таа е најмудрата жена во Зодијакот

Loading...

Бара мудрост, секој збор и е златник и секогаш ја кажува вистината во лице. Таа е жената-Водолија.На изглед ладна и опасна, но всушност многу мила и кревка однатре, жената Водолија секогаш ќе ви каже се искрено, и ќе направи се да ви биде добро.
Најважно е никој да не се обиде да и ја ограничи слободата и темпото на живот.
Тие прават се што е корисно и рационално, не трошат време на празни нешта, го следат патот и бараат интелектуална стимулација.
Водолијата никој не може да ја излаже.На изглед ладна и опасна, но всушност многу мила и кревка однатре, жената Водолија секогаш ќе ви каже се искрено, и ќе направи се да ви биде добро.

loading...