Таа е првата жена во историјата која родила осумка. Ќе останете без здив кога ќе видите како изгледаат тие денес!

Loading...

Натали  Сулман во 2009  година роди осумка, што  беше шокантна вест  за Америка  бидејќи   тоа претходно  с

loading...