ТАА го има НАЈСЕКСИ телото на светот!

Истражувачи од Универзитетот во Тексас, избрале британска манекенка и Кели Брук за сопственички на најсексапилните тела во светот.30-годишната Кели е окарактеризирана како жена со совршена фигура. Висока е 168 цм, а нејзините пропорции се 99-63-91. Додатен плус е пто оваа девојка е природна и никогаш не подлегнала на пластични операции.
Изгледа дека слабиот изглед го дефинира минатото, а облините денес се синоним за хармонично и посакувано тело.
„Оваа жена е природна и според нашето мислење совршена. Нејзиното тело е здравом а лицето секогаш и го краси прекрасна насмевка“, рекле научниците.
30-годишната Кели е окарактеризирана како жена со совршена фигура. Висока е 168 цм, а нејзините пропорции се 99-63-91. Додатен плус е пто оваа дево

Пронајдете не на следниве мрежи: