Таа спиеше во креветот на Ноле Џоковиќ!

Loading...

Наоми Кембел неодамна наврати во Црна Гора во друштво на неколку пријатели и момчето , рускиот милијардер Владислав ДоронинСлавната манекенка на Св. Стефан поминала 5 дена и престојувала на местото каде неодамна се венчаа Новак и јелена Џоковиќ.

Таа дури и одседна во собата во која Ноле и Јелена ја поминале својата прва брачна ноќ.
Вечерва се враќа назад.Славната манекенка на Св. Стефан поминала 5 дена и престојувала на местото каде неодамна се венчаа Новак и јелена Џоковиќ.

loading...
Loading...