Ознака: авансна помош

Вести

Почна исплатата на авансната помош за жителите од поплавените подрачја

Министерството за финансии информира дека сите граѓани кои ги евидентирала Комисијата за проценка на штетите во подрачјата зафатени од поплавите во скопскиот и тетовскиот регион ќе бидат опфатени со авансната […]