Ознака: автопат НЕГОТИНО-ДЕМИР КАПИЈА

Вести

Се реконструира автопатот Неготино-Демир Капија

Со инвестиција од 5 милиони евра, средства обезбедени од буџетот на Јавното претпријатие за државни патишта, се реконструира автопатот од Неготино до Демир Капија. Ќе бидат опфатени 8 километри автопат […]