Ознака: БРОЕЊЕ

Вести

Правила за гласање, броење, резултати, жалби

Изборниот процес за предвремените парламентарни избори содржи неколку новини, меѓу кои, највпечатливо е вметнувањето фотографија во Избирачкиот список. Останува употребата на безбојниот спреј кој може да се види само со […]