Ознака: бурито

Кулинарство

Одличен појадок за слабеење: Бурито со јајца и зеленчук

Доколку сакате да изгубите некој килограм, треба да обрнете внимание на вашиот појадок. Имено, обилниот појадок може да ви помогне да ја контролирате желбата за храна во текот на денот. […]