Ознака: виц

Вицотека

Виц за денот

Честито бебе! Да ви е живо и здраво! – Благодариме! – Како го крстивте? – Издислав. – На кого?!?!?! – На песната од White Snake “Is This Love?”   Прашалеедна […]

Вицотека

Виц: Жени во рајот

Три жени стојат пред вратата на рајот. Една од нив срамежливо тропа на вратата, излегол Св. Петар и ја прашал: – За што го најмногу го користеше вашиот женски полов […]

Вицотека

Виц: Студенти

Си биле двајца студенти и полагале испит. Влегува првиов во училница и професорот го прашува: -Кога било Илинденското востание? Овај одговара: -1903. Друго прашање: -Кој ја создал глаголицата? -Ја започнал […]

Вицотека

Да си напунев резервоар во ’96-та, веќе ќе ме викавте Величествениот

* Тестамент „На внуците им го оставам бурето со безоловен 98, што стои закопано позади куќата“ * Одеднаш томос со педаљи изгледа како тотално практична ствар * DHL купија нови […]