Ознака: ги прозва

Македонија

Тони Михајловски на ФБ ги прозва одметнатите пратеници од ВМРО-ДПМНЕ

Членот на извршниот комитет и актер Тони Михајловски, на својот ФБ профил ги прозва „одметнатите“ пратеници од ВМРО-ДПМНЕ Крсто Мукоски и Сашо Василевски како „мизерија од луѓе“ и мажи „без […]