Ознака: гулаш

Кулинарство

Гулаш во вино: Јадење кое ќе сакате секој ден да се крчка во вашата кујна

Гулаш е едно од најомилените јадења „на лажица“. За да зготвите вкусен, густ и ароматичен гулаш, покрај доброто парче месо ви треба и соодветна количина на кромид, бидејќи токму тука […]

Кулинарство

Гулаш во вино: Јадење кое ќе сакате секој ден да се крчка во вашата кујна

Гулаш е едно од најомилените јадења „на лажица“. За да зготвите вкусен, густ и ароматичен гулаш, покрај доброто парче месо ви треба и соодветна количина на кромид, бидејќи токму тука […]