Ознака: дневна доза

Живот

Едноставен тест кој открива дали внесувате доволно вода

Американската национална медицинска библиотека открила еден одличен тест врз основа на кој секоја личност може да дознае дали нејзиното тело е доволно хидрирано или не. Експертите препорачуваат пиење на најмалку […]