Ознака: Елеонора Мустафовска

Сцена

Ќерката на Есма Реџепова влегува во „Задруга“

Реалното шоу „Задруга 3“ започнува на 6-ти септември во 21 часот. Некои од имињата на учесниците се чуваат во строга тајност, но српските медиуми откриваат дека во палатата влегува ќерката […]

Сцена

Со солзи и болка зборува единствената ќерка на Есма: Ова беа нејзините последни зборови…

Есма Реџепова почина на 11 декември на 74-годишна возраст. Славната пејачка со ангелски глас и уште поубава по душа, зад себе остави богат музички реперотар, но и 48 посвоени деца […]