Ознака: купи куќа за млади

Вести

Стојанов: Голем е интересот за проектот „Купи куќа за млади“

За проектот „Купи куќа за млади“ има дефинирано две големи парцели од околу 12 хектари на кои ќе бидат обезбедени 120 парцели за куќи, изјави градоначалникот на Општина Василево Ванчо […]

Вести

Гевгелија активно го спроведува проектот „Купи куќа за млади“

Гевгелија активно го спроведува проектот „Купи куќа за млади“. Уште со самото најавување на карванот и стартувањето во февруари, Гевгелија влезе со околу 500тина веќе урбанизирани парцели за изградба на […]

Вести

Проектот „Купи куќа за млади“ презентиран во Штип

Можностите што на младите им ги нуди проектот „Купи куќа за млади“ за да дојдат до сопствен дом синоќа беа презентирани пред граѓаните на Штип.Градоначалникот на Штип, Илчо Захариев истакна […]