Ознака: партнер

Живот

За подобар однос и поголема страст: Причина зошто почесто треба да се однесувате кон партнерот како кон странец

Некои експерти за врски советуваат да гледате на вашиот партнер како странец со кого би сакале да имате афера. Тогаш би се труделе околу таа личност, не само во однесувањето, […]

Љубов и секс

Возбудете го вашиот партнер до максимум: 5 тајни точки на неговото тело поради кои ќе „полуди“

И мажите имаат одедени делови од телото чија што стимулација може да ги доведе до „лудило“. Можеби за некои од нив не сте знаеле, па затоа ќе ви ги откриеме […]

Љубов и секс

Седум знаци што кажуваат дека не сте компатибилни со вашиот партнер

Компатибилноста со партнерот нема да ви гарантира долга врска и вечна љубов, но ако не сте компатибилни, врската ќе почне да „пука“ кога најмалку очекувате, а еден од вас постојано […]

Љубов и секс

Со каков партнер си одговарате најмногу според редоследот на раѓање?

Се обвинувате себеси за последното болно раскинување? Можеби вината лежи во вашиот редослед на раѓање. Книгата „Редослед на раѓање: Што навистина кажува вашето место во семејството за вашиот карактер“ од […]

Љубов и секс

Ако партнерот ви го постави ова прашање, голема е веројатноста дека ве изневерува

Кога сте во врска, последната работа што сакате да ви се случи е да дознаете дека личноста што ја сакате ве изневерила. Но, неверството е честа појава во денешните односи. […]

Живот

Ако вашиот партнер ве критикува за некоја од овие 4 работи, тоа е аларм

Ако вашиот партнер ве критикува врз основа на вашиот изглед, семејството, вашите квалитети и вашата кариера – тоа е аларм. Врските, дури и најдобрите, не се секогаш совршени. Честопати, врските […]