Ознака: пат ДЕЛЧЕВО–МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Вести

Внимавајте, одрон на патот Делчево-Македонска Каменица

На патниот правец Делчево – Македонска Каменица кај местото викано Боришето, поради одрон сообраќајот за лесните возила се одвива по девијација во должина од 100 до 150 метри.Тешките товарни возила […]