Ознака: пеење

Сцена

Станија ова нема да ѝ го прости: Емина Јаховиќ ја ТРЕСНА од земја старлетата!

„Секој  треба да си  ја работи  својата работа, а мислам дека музиката дефенитивно  не е нивна. Не треба  да се мешаат  жаби и  баби“, рекла Емина за старлетите кои  сакаат  […]

Сцена

РАСТУРА, подобра и од Цеца: Еве како пее Анастасија Ражнатовиќ!

Ќерката на Цеца веќе неколку  години  не уверува дека  повлекла талент  за пеење на својата мајкаАнастасија Ражнатовиќ, ќерката на Цеца многу пати  во  јавноста покажа дека има фантастични гласовни  способности. […]