Ознака: пред

Фото

Ана Јаневска во „Пред и Потоа“ со Небојша Пешевски

Најбараниот македонски стилист Небојша Пешевски во соработка со Пулс24 Ви ја претставува најновата трансформација од редовната рубрика „Пред и Потоа“. Нашата нова кандидатка Ана Јаневска има кадрава кафена коса и […]