Ознака: промашување

Коментари

Крахираше ли Мицковски вечерва пред Владата? Протестот со минимална посетеност

Не сакаме да навлегуваме во бројки иако до нас допреа информаци за меѓу 700 и 800 присутни вечерва на митингот на Мицковски на кој што се самопрогласи за Ганди. Иако […]

Занимливости

МУЗЕЈ НА ПРОМАШУВАЊА: Еве што може да видите во него

Во шведскиот град Хелсингборг денеска се отвора Музејот на промашувања, каде на едно место ќе се најдат многу производи кои не го наше патот до пазарот. Купувачите очигледно не биле […]