Ознака: Простување

Живот

Понекогаш простувањето е најмоќното нешто што можете да го направите

Простувањето е моќен начин да си ја покажете љубовта кон себе и може да има многу посилно влијание само од кажување „Извини“ или „Ти простувам“. Понекогаш простувањето е најмоќното нешто […]

Живот

5 митови за простувањето коишто не се вистина

Сигурно мислите дека простувањето ве прави светец или најдобрата личност на светот. Но, вистината е многу подалеку од тоа. Секој сака да биде добра личност, а оваа аспирација речиси секогаш […]

Сцена

Балканските ѕвезди се простуваат од Есма – патувај по својот прекрасен пат!

Македонската пејачка Есма Реџепова почина вчера во Скопје во 73-та година од животот, после кратка и тешка болест.Бројни колеги од Балканот ја искажаа својата тага на социјалните мрежи и се […]