Ознака: смешен хороскоп

Хороскоп

Најлошите домаќинки меѓу хороскопските знаци: Лавовите се “диви”, каква црна крпа и чистење!

Постојат два вида жени: оние кои сакаат да бидат домаќинки и да уживаат во кујната, и оние кои не се особено заинтересирани за домашни работи. За нив е многу тешко да […]

Магазин

Смешен хороскоп кој на комичен начин ја открива вистината за хороскопските знаци

Кој вели дека хороскопот не може да биде и малку смешен? Можеби ова не ги опишува детално карактеристиките на хороскопските знаци, но сигурно некои од Вас ќе се пронајдат зад […]