Ознака: СРЦ Билјанини Извори

Локална самоуправа

Охрид доби две игралишта за тенис, се работи и на затворениот базен

Во Спортско рекреативниот центар „Билјанини извори“ денеска се пуштени во употреба две игралишта за тенис, изградени во рамки на проектот што го реализира Агенцијата за млади и спорт.Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ […]