Ознака: Срѓан Предојевиќ

Сцена

Јована Јоксимовиќ и Срѓан добија отказ, нема да ви се верува која е причината !

По неколкудневно молчење, челниците на Првата телевизија конечно се обратија и со официјалното соопштение во кое навеле дека го раскинуваат договорот со Јована Јоксимовиќ и Срѓан Предојевиќ поради непочитување на […]