Ознака: ставови

Вести

Поделеност околу барањето етничката припадност да стои во новите лични карти

Во државата има различни ставови од политичките субјекти дали етничката припадност треба да стои во новите лични карти или не. За едни тоа е потребно, за други, пак, не постои […]

Вести

Пендаровски денеска ќе ги соопшти ставовите за вонредната состојба

Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска во претпладневни часови ќе има обраќање во кое ќе ги соопшти своите ставови во врска со вонредната состојба, свикувањето нова лидерска средба, како и […]