Ознака: тригодишна ќерка

Магазин

Се нашол во судница со убиецот на неговата тригодишна ќерка. Погледнете што му направил нејзиниот татко

Двејн Смит бил присутен на изрекување на казната на Јасмин Гордон и нејзиниот дечко Клифорд Томас, кои биле судени за смртта на неговата тригодишна ќерка Јамил Смит. Погледнете што се […]