Ознака: црно чоколадо

Нега и убавина

Не е баш толку здраво: Зошто (сепак) мора да внимаваме кога јадеме црно чоколадо?

Иако црно чоколадо често се смета за поздраво од млечното, експертите велат дека разликата помеѓу двата вида е многу мала. Не е баш толку здраво: Зошто (сепак) мора да внимаваме […]