Ознака: 3

Вести

Вечерва повеќе потреси – тлото посилно се тресе

Оваа вечер се регистрирани повеќе потреси. Последниот е регистриран во Измир, Турција, со магнитуда од 3,1 степени по Рихтер.Во Италија е регистриран потрес од 2,9 степени по Рихтер. Земјотрес од […]