Ознака: avion

Занимливости

Луѓе покрај кои не би сакале да седите во авион

Компанијата Satisfly вели дека има развиено систем кој има капацитет “интелигентно” да ги распоредува местата за седење на патниците. Тоа значи дека секој патник покрај себе би имал личност која […]