Ознака: ebec

Интервјуа

Со добра соработка, позитивни луѓе и студентска иницијатива се организира уште еден инженерски натпревар – EBEC

Бордот на Европски студенти по технологија (БЕСТ), по четврти пат им  нуди шанса на студентите да ја покажат својата креативност, знаење и инженерски способности  со учество на овогодинешниот локелен Европски […]