Ознака: Falcon 9

Технологија

SpaceX повторно ќе лансира една од веќе употребените ракети

SpaceX успешно ја приземји четвртата последователна ракета, лансирана во блиската орбита.Целта на приземјувањето е во еден прекрасен момент овие ракети Falcon 9 да можат да се користат постојано, што ќе […]