Ознака: levi's

Мода

Опасни хемикалии пронајдени во облеката на светски познати брендови!

Еколошката организација Greenpeace пронашла опасни хемикалии во облеката на познатите модни брендови како што се Zara, Levi's и Calvin Klein. Тестирањата покажале дека производите на Zara содржат хемикалии и бои […]