Ознака: „Linjer“

Занимливости

Повеќе од 120.000 девојки чекаат да ја купат оваа чанта!

Има нешто посебно во овој модел чанта на популарниот бренд „Linjer“, бидејќи секогаш кога ќе пуштат нови количини во продажба, листата на чекање вртоглаво се зголемува. Во моментов, за нивната […]