Ознака: sportvision

Избор на уредникот

„PEGASUS„ го слави 35тиот роденден

Во изминатите 35 години постоење Nike Air Zoom Pegasus помина низ значајни промени во однос на технологијата – благодарејќи на секојдневните и многубројни тестирања во кои учествуваа најбрзите тркачи на […]