Ознака: terorizam

Вести

Европол предупреди на можноста за нови терористички напади

„Нови терористички напади во Европа се веројатни и постои сериозно зголемување на заканата на континентот“, изјави вчера директорот на Европол Роб Вејнрајт, пред Комисијата на ЕП за граѓански слободи, правда […]