Ознака: The Birth of a Nation

Култура

Проектот „The Birth of a Nation“ на Тања Балаќ во „Чифте амам“

На 3 октомври (понеделник), со почеток во 19.30 часот, во галерискиот простор на Национална галерија на Македoнија, објект Чифте амам, ќе биде претставен мултимедијалниот проект The Birth of a Nation.Овој […]