Ознака: TOPSI ID

Издвојуваме

Регрутација на креативни идеи за дизајнирање на TOPSI ID картичка

Млади креативци, аванградни момци и девојки, иновативни предводници и сите умешни, досетливи, креативно ангажирани умови, веќе активно се пријавуваат во предизвикот на Стопанска банка и тимот на TOPSI што е […]