Ознака: Vlatka LEMIC

Вести

Директорот на Државниот архив на Република Македонија, д-р Филип Петровски, е избран за член на извршниот и уредувачки одбор на EURBICA

Директорот на Државниот архив на Република Македонија, д-р Филип Петровски, е избран за член на извршниот и уредувачки одбор на EURBICA – Европски регионален огранок на Меѓународниот архивски совет (ICA). […]